Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Kασάπης: “Εγώ τους περίμενα ένα μήνα και αυτοί ούτε μία μέρα”


Ιδιαίτερα πικραμένος με την στάση της διοίκησης του Φωκικού εμφανίστηκε στο Golden3 ο Μιχάλης Κασάπης, δύο μέρες μετά το διαζύγιο με την ομάδα της Άμφισσας. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο Golden3 αποκάλυψε τα αίτια και τους λόγους του χωρισμού τονίζοντας ότι η οικονομική διαφορά που υπήρχε ήταν για ένα ποσό εξευτελιστικό.


Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι δική του επιθυμία ήταν να παραμείνει και γι' αυτό το λόγο περίμενε τους διοικούντες για ένα μήνα την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου δεν έκανε υπομονή ούτε μέρα.


“Υπήρχε μία οικονομική διαφορά και γι' αυτό χωρίσαμε. Μιλάμε όμως για ένα ποσό εξευτελιστικό για το οποίο έγινε η συζήτηση. Εγώ δεν ζήτησα παράλογα ποσά. Ζήτησα όσα ζητάνε όλοι οι προπονητές της κατηγορίας αλλά και για να ανταμειφθεί το έργο μου στον Φωκικό”, τόνισε στο Golden3 ο Κασάπης και πρόσθεσε:


“Έβγαλαν την ανακοίνωση του διαζυγίου χωρίς να με έχουν ενημερώσει χωρίς να ξέρω κάτι. Συναντήθηκα με την διοίκηση την Παρασκευή το πρωί και μου ζήτησαν να απαντήσω μέσα σε μία μέρα. Επειδή δε το έκανα αυτοί αποφάσισαν ότι δε θέλω να συνεχίσω και έτσι ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με την ανακοίνωση που έβγαλαν το Σάββατο το πρωί. Εγώ από την πλευρά μου τους περίμενα ένα ολόκληρο μήνα για να κάνουν τις γενικές συνελεύσεις και αυτοί ούτε μία μέρα”.


Όσο για το αν ήθελε ο ίδιος να παραμείνει στον Φωκικό είπε: “Για να τους περιμένω ένα μήνα πάει να πει ότι ήθελα να μείνω. Ο κ. Παπαδημητρίου μάλλον δεν με ήθελε. Εγώ είμαι επαγγελματίας και προχωράω μπροστά. Εγώ κάπου θα βρω δουλειά ήδη είμαι σε συζητήσεις με ομάδες αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Η καλή δουλειά ανταμείβεται. Δεν έχω ανάγκη κανέναν κ.Παπαδημητρίου. Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για να γνωρίζει και ο κόσμος της Άμφισσας την αλήθεια. Τον κόσμο της ομάδας τον αγάπησα πάρα πολύ και πιστεύω ότι κι εγώ αγαπήθηκα για την δουλειά που πρόσφερα”.

Συζητήσεις με Καλλονή

Ο Μιχάλης Κασάπης βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση της Καλλονής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ελληνας τεχνικός μετά το... διαζύγιό του με τον Φωκικό, φαίνεται πως έγινε... περιζήτητος και οι νησιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις μαζί του, αναφέρεται στο Golden3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου