Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

H απάντηση του Σ. Παπαδημητρίου στον Μ. Κασάπη



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του Φωκικού, κ. Σ. Παπαδημητρίου, μετά και την συνέντευξη του Μ. Κασάπη, δίνει ο ίδιος τις απαντήσεις για το τέλος της συνεργασίας τους.

"Η συνάντηση της Παρασκευής με τον Μιχάλη Κασάπη είχε μόνο σκοπό να κλείσει οριστικά η συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας των δυο πλευρών και να αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ομάδας, παρουσία του Προέδρου, του Γενικού Αρχηγού Θ. Μουχτούρη και του Μ. Κασάπη.

Ενώ έγινε η οριστική οικονομική εξόφληση του, για την προηγούμενη χρονιά, μου ζήτησε να του ανακοινώσω τη νέα οικονομική πρόταση. Του πρότεινα, βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με πέρσι κατά 20% και επιπλέον μισθωμένη την κατοικία του, προσφορά που πέρσι δεν υπήρχε. Άρα συνολικά η προσφορά μου αυξανόταν κατά 30%.

Μου πρότεινε παίχτες για να συνεχίσουν στο ρόστερ, αλλά και αυτούς που θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσουν. Επίσης συζητήσαμε, για τις θέσεις που η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και σχεδιασμού. Για την οριστική συμφωνία επέμενε, παρά την δική μου βούληση για να “κλειδώσει” η συνεργασία μας, να αποφασίσει το απόγευμα και όχι εκείνη την στιγμή. Μου υποσχέθηκε ότι θα μου τηλεφωνήσει νωρίς το απόγευμα ώστε να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φωκικό, στο site της ομάδας.

Τελικά, δεν πήρε τηλέφωνο εμένα, αλλά τον Γενικό Αρχηγό και του ανέφερε ότι:
-Δεν συμφωνώ με την πρόταση του Προέδρου, να του πεις να μην αναρτηθεί η ανακοίνωση της συμφωνίας μας, στο site της ομάδας.-

Ο Γενικός Αρχηγός, του διευκρίνισε ότι αυτό, πρέπει ο ίδιος να το ανακοινώσει κατ' ιδίαν στον Πρόεδρο, πράγμα που δεν έγινε.

Δεν μου ζήτησε χρόνο να αποφασίσει, το οποίο και θα δεχόμουν, αλλά θεώρησα, δεδομένη την άρνησή του να ανακοινωθεί η συμφωνία και έτσι του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.

Αν τα χρήματα, που θα συμφωνούσαμε ήταν πολλά ή λίγα το κρίνουμε εμείς σαν Δ.Σ και κανείς άλλος.

Δεν επανέρχομαι σε αυτό το θέμα και ίσως ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία και σε κανένα δικό μας παιδί για να μπορεί να συνεχίσει το έργο του μερικά χρόνια στον Φωκικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου