Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"Πιο γνωστός έγινε ο Νταλαπέρας από την προσφυγή, παρά από την προσφορά του στον Φωκικό"


Άμεση ήταν η απάντηση του ΤΑΠ Φωκικός στην προσφυγή του Νίκου Νταλαπέρα, η οποία αναφέρει ότι:

«Περισσότερη δημοσιότητα πήρε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή στον ημερήσιο τύπο, από ότι η προσφορά του στην ομάδα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση, το Νοέμβριο της τρέχουσας περιόδου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και της διοίκησης, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα και έτσι θα έπρεπε να βρει ομάδα να μεταγραφεί.

Αυτός, παρόλο που δεν συμμετείχε σε καμία αποστολή ως τη λήξη της σεζόν, προτίμησε να προχωρήσει σε προσφυγή τον Μάιο και να διεκδικήσει χρήματα, παρά να κοιτάξει το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Συνέχισε να ξοδεύει την ομάδα και να συμμετέχει μόνο στα τραπεζώματα αυτής.

Πρέπει και οι ποδοσφαιριστές μερικές φορές, να καταλάβουν ορισμένα πράγματα και πώς οι ομάδες σαν τον Φωκικό βρίσκουν χρήματα να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της κατηγορίας. Τα χρήματα δεν πέφτουν από τον ουρανό, ανήκουν σε φιλάθλους και διοίκηση.
Θα επανέλθουμε στις δικαστικές αίθουσες, εκεί θα δοθεί η συνέχεια.

Πρωταρχικός στόχος για τον Φωκικό είναι η αυριανή Γενική Συνέλευση να αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα οδηγήσει την ομάδα σε μια αξιοπρεπή πορεία και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Καλείται όλος ο κόσμος της ομάδας να συμμετάσχει μαζικά αύριο στην συνέλευση.»

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου