Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ψήφος εμπιστοσύνης στο σχήμα Παπαδημητρίου- στις 27/6 το οριστικό σχήμα


Πετυχημένη κρίθηκε από όλους η χθεσινή β’ Γενική Συνέλευση του ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ, στην παρεβρέθησαν πάνω από 100 φίλαθλοι.

Τα εύσημα δόθηκαν από όλους στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τον οικονομικό απολογισμό που προηγήθηκε, το οποίο κρίθηκε άξιο, βάσει και της οικονομικής διαχείρισης της χρονιάς και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τους φίλους της ομάδας για να συνεχίσει το έργο του.

Εν συνεχεία, αφού δεν παρουσιάστηκαν άλλοι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τα ηνία του Φωκικού, τον λόγο πήρε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Φωκικού, κ. Σίμος Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων για να στηρίξουν την ομάδα.

Παράλληλα τόνισε ότι, κατά το διάστημα των επόμενων 20 ημερών, ως τις 27 Ιουνίου δηλαδή, όπου θα πραγματοποιηθεί η γ’ και τελευταία Γενική Συνέλευση, για την οριστικοποίηση της συνέχισης της προηγούμενης –πετυχημένη- διοίκηση στα ηνία της ομάδας, με το υπάρχων σχήμα αλλά και την προσθήκη νέων μελών ο κ. Παπαδημητρίου απαιτείται η συνεισφορά όλων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ο Φωκικός χρειάζεται φέτος την βοήθεια όλου του κόσμου καθώς και των αρμόδιων φορέων. Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, για να συντηρηθεί ο Φωκικός στα σαλόνια της κατηγορίας, είναι απαραίτητο να σταθούν στο πλευρό της ομάδας όλοι, επισήμανε ο κ. Παπαδημητρίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η Βουλευτής του νομού, κ. Αφροδίτη Παπαθανάση, η οποία υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει από το πόστο της την φετινή προσπάθεια του Φωκικού στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Εκεί βρέθηκε και ο νομάρχης Άμφισσας κ. Φουσέκης, ο οποίος υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της πόλης.

Στην αίθουσα του Δήμου, επίσης παρεβρέθησαν και ο κ. Μανδρέκας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ Ι. ΚΑΛΥΒΑΣ, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Π. ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, καθώς και άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου