Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Άρθρο για την πορεία του Φωκικού


Άρθρο του Παναγιώτη Τριάντη


Ο ΦΩΚΙΚΟΣ, η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, για τρίτη συνεχή χρονιά θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία. Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία για την ομάδα σύμβολο της Άμφισσας. Σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς η διοίκηση του κ.Παπαδημητρίου (Σ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ν.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ι.ΜΩΡΑΪΤΗΣ, Ν.ΦΑΚΟΥΤΣΟΣ, Δ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Θ. ΜΟΥΧΤΟΥΡΗΣ,Ι.ΚΟΥΡΕΛΗΣ, Τ.ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ, Η.ΘΕΟΦΑΝΗΣ, Ε.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, Π.ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ) κατάφερε με μεγάλο κόπο, πολύ μεράκι και με προσωπικές οικονομικές θυσίες να κρατήσει την ομάδα μας για μια ακόμη χρονιά στην Τρίτη Εθνική κατηγορία.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω ότι πόλεις όπως η ΛΑΜΙΑ, η ΧΑΛΚΙΔΑ, η ΘΗΒΑ, η ΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι άξιοι συνεχιστές πολλών συμπολιτών μας που στο παρελθόν έχουν "ματώσει" για να υπάρχει αυτή η ιστορική ομάδα που, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ένδοξης ιστορίας της Άμφισσας. Θυμάμαι πάντα τους αειμνήστους Η.ΤΖΑΜΤΖΗ, Ι.ΜΟΣΧΑΚΑΪΔΗ, Α.ΖΟΥΜΑ, Ν.ΖΟΥΜΑ, Ι.ΜΑΝΙΤΑΡΗ, Σ.ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ, Γ.ΚΑΤΡΑΜΑΤΟ, Ε.ΜΑΧΑΙΡΑ, Τ.ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ, Β.ΤΡΙΑΝΤΗ, αλλά και τους εν ζωή Ε.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ, Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, Χ.ΚΑΡΑΝΑΣΟ(Θρυλικοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες), Δ.ΤΡΙΓΚΑ, Β.ΤΖΑΜΤΖΗ, Α.ΤΑΓΚΑΛΗ,Σ.ΚΟΥΡΕΛΗ, Χ.ΜΑΡΑΘΟ, Δ.ΓΑΤΟ, Γ.ΓΑΤΟ, Σ.ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ, Ι.ΠΑΡΤΙΔΑ, Λ.ΠΑΣΑΡΟΥΓΑ, Π.ΦΑΡΟΠΟΥΛΟ, Κ.ΓΚΙΟΥΛΟ, Κ.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ, Ν.ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Η.ΠΑΠΑ, Ι.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, να έχουν βοηθήσει με όλες τους τις δυνάμεις ώστε η ομάδα μας να είναι, για όλους εμάς τους Αμφισσιώτες, κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Φωκικός συμβολίζει την παραδοσιακή λεβεντιά και ντομπροσύνη που διακρίνει όλους τους Σαλωνίτες στο πέρασμα των αιώνων φετινή χρόνια ήταν μια απόδειξη. Η ομάδα παρόλο που αδικήθηκε, συστηματικά, από την διαιτησία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και παρέμεινε με το σπαθί της στην κατηγορία.

Εν όψη της νέας χρονιάς όλοι εμείς οι φίλαθλοι-οπαδοί πρέπει να σταθούμε κοντά την ομαδα. Το όνειρο δεν πρέπει να τελειώσει.

Ο Φωκικός και η Άμφισσα μας έχουν αναγκη. Τα χρόνια είναι δύσκολα όμως όλοι μαζί μπορούμε.......

Ζήτω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν ξέχασα κάποιο παράγοντα. Αυτούς θυμήθηκα....Επίσης, οπως δήλωσε και ο κ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νομάρχη Φωκιδος, στον Δήμαρχο Αμφισσας, στην S and B Βιομηχανικά Ορυκτά και στον....Ν.ΚΟΚΟΛΟΓΟ.

Από το amfissapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου