Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Συγκίνηση Κασάπη... στη λήξη της σεζόν


Με νίκη έληξε η σεζόν για τον Φωκικό...όπως ακριβώς ξεκίνησε. Όσον αφορά τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο Φωκικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον αρχηγό, Νεκτάριο Σκαρίμπα μόλις στο 3' λεπτό του α' ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα και οι δυο ομάδες, μιας και το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά έπαιξαν για... πάρτη τους και μόνο.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Καντιμοίρης (57′ Πάππος), Κωστακιώτης, Ζυγογιάννης, Δήμας, Τερζής, Σκαρίμπας, Στεργίου, Φονσέκα (73′ Νικολάου), Γέλοβατς (76′ Σορόκος), Τζέκος, Βαβάτσικος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Γιαννίκος, Πάνου, Γατσέλος, Παλιάγκας, Μπαλάφας, Λέντζος, Τζίμας, Καταγής Γ. (75′ Οικονόμου), Μιχάλης (λ.τ. 46′ Σκαματζούρας), Μπαρκώσης, Ναυρόζογλου.

Συγκινημένος, ο Μιχάλης Κασάπης στην συνέντευξη τύπου, όπως δήλωσε ο ίδιος, "νιώθω μεγάλη συγκίνηση, που τελειώνει μια σημαντική χρονιά για μένα, η πρώτη μου επαγγελματική προσπάθεια, στον πάγκο μιας ομάδας. Βρήκα, καλά παιδιά έδω στον Φωκικό, από πλευράς παιχτών και διοίκησης και ημουν πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς ο Φωκικός φέτος τα έβαλε με όλους και με όλα, βρήκε απέναντί του, πολλά εμπόδια."

Μάλιστα, την Πέμπτη, όπως μαθαίνουμε, ο Μ. Κασάπης, παρέθεσε γεύμα καλώντας παίχτες και διοίκηση, για να αποχαιρετίσουν όλοι μαζί μια πετυχημένη χρονιά για τον Σύλλογο.

Σημειώνεται ότι το παρόν στο γήπεδο έδωσε και ο πρώην παίχτης του Φωκικού, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρόμητου, Καραγκουνης.

Τέλος όπως μαθαίνουμε, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου η Γ.Σ του Φωκικού, ώστε να συζητηθουν ζητήματα για την επόμενη σεζόν.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

2ος όμιλος

Α.Ο. Τρίκαλα-Βισαλτιακός 4-0
ΠΑΟΝΕ-Πυρσός Γρεβενών 3-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Κοζάνη 1-1
Οδυσσέας Αναγέννησης-Θερμαϊκός 1-1
Καστοριά-Βέροια 0-3 α.α.
Εορδαϊκός-Αναγέννηση Επανομής 1-1
Φωκικός-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Νίκη Βόλου-Δόξα Κρανούλας 1-1

Ρεπό: Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου