Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Kανελλόπουλος: Στόχος η 3άδα! Λίβας: Μπορούμε και καλύτερα


Με τέσσερα γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος ο Χρήστος Κανελλόπουλος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την εφετινή ομάδα του Φωκικού. Ο Έλληνας επιθετικός σε δηλώσεις του στην Sportday υποστήριξε πως η ομάδα του αν και δεν ξεκίνησε ιδανικά μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο:


“Ο Φωκικός συμπεριλαμβάνεται στις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Αρχικός μας στόχος είναι η είσοδος στην τριάδα αλλά δεν είναι αδύνατη και η άνοδος. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά αλλά σιγά-σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας”, δήλωσε ο Καννελόπουλος.
Στο Ράδιο ΝΕΤ 101.9 και την εκπομπή Σέντρα και Γκολ με τον Παναγιώτη Κατσώνη μίλησε ο προπονητής του Φωκικού Κώστας Λίβας για την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό και την εντυπωσιακή επικράτηση της ομάδας του.

"Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί κάναμε μακράν την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και την μεγαλύτερη νίκη της ομάδας στην ιστορία της σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα τέρματα αφού είχαμε και δοκάρι και κλασσικές ευκαιρίες. Και πάλι όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλη την ομάδα που απέδειξε τις δυνατότητες της".

Όσο για το αν η διακοπή μέχρι τις 17/10 κάνει την ομάδα του ακόμη πιο έτοιμη και καλύτερη στο ματς με τον Αετό Σκύδρας εκτός έδρας τόνισε: "Σαφώς και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ενώ θα πάρουμε και ανάσες από αυτή την διακοπή. Θεωρώ οτι θα είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για το εκτός με την Σκύδρα. Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς εκεί και θα το παλέψουμε. Άλλωστε και στην Κατερίνη με τους Πόντιους που χάσαμε 1-0 είμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Απλά δεν είμασταν απειλητικοί όσο θα έπρεπε και η ψυχολογία της ομάδας έπεσε μετά το γκολ".

Σχετικά με την ώθηση που παίρνει ο Φωκικός από τον κόσμο του είπε: "Σαφώς και η έδρα μας είναι το δυνατό μας όπλο. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος και θεωρώ οτι θα συνεχίσει να το κάνει στην προσπάθεια που κάνουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.Θεωρώ οτι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου