Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΩΚΙΚΟΣ: "Ο κ. Κρητικός είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος"


Σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου Φωκικού, διορθώνει ότι το δεύτερο γκολ της ομάδας στον αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης ήταν του Κανελλόπουλου, αλλά του Σικαλόπουλου.

Επίσης το ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ, διαμαρτύρεται εντόνως, για τη διαιτησία του κ. Δ. Κρητικού του συνδέσμου Θεσσαλίας και ζητά την εξαίρεσή του από κάθε προσεχές παιχνίδι της ομάδας μας.
Ο εν λόγω κύριος κρίνεται ακατάλληλος και επικίνδυνος να διευθύνει παιχνίδια γ’ εθνικής και προς παραδειγματισμό οι κύριοι αυτοί, όπως γίνεται και στην Α’ Εθνική, να κατατομούνται και να παύουν να διευθύνουν παιχνίδια.

Πιστεύουμε ότι ο παρατηρητής δεν θα κάλυψε τα λάθη του και θα τον έστειλε σπίτι του.
Ο Φωκικός εστιάζει κυρίως τις αδικίες του Α)στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ της Αναγέννησης και έγινε το 2-1 βάζοντας την ομάδα των Σερρών ξανά στο παιχνίδι σε ένα διάστημα που ο Φωκικός έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και όλοι στο γήπεδο είχαν αποδεχτεί τη νίκη του. Β) Στη φάση της άδικης αποβολής του Σικαλόπουλου (3 αγωνιστικές εκτός) που πεσμένος στο έδαφος μετά από κερδισμένο φάουλ, οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης τον τραβούσαν να σηκωθεί και αυτός απλώς αντέδρασε. Άφησε την ομάδα μας σε ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίχτες και αν ο αγώνας είχε μισή ώρα ακόμα ο Φωκικός θα τελείωνε με 6 παίχτες και θα παραχωρούσε άλλα 4 πέναλτυ.

Το fokikos.gr θυμάται πως και πέρσι ο Φωκικός κέρδισε μόνο ένα πέναλτι στα 34 παιχνίδια ενώ αντιθέτως τα πέναλτι που του είχαν καταλογίσει, είχαν γίνει ανέκδοτο…. στον βόρειο όμιλο! Ενώ και στον Κυριακάτικο αγώνα υπάρχει η υπόνοια ότι στο δεύτερο πέναλτυ που υπεδείχθη η μπάλα ήταν εκτός περιοχής… ένα βίντεο θα μας διαφωτίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου