Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Πικραμένοι στην Άμφισσα-Καμπανάκια απο διοίκηση


Δικαιολογημένα σήμερα, είναι μια μαύρη μέρα για τιν Φωκικό και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Σύλλογο. Ο αποκλεισμός δεν σημαίνει μόνο άσχημη ψυχολογία αλλά και οικονομικά οφέλη που η ομάδα δεν κατάφερε να αποκτήσει, τα οποία θα αποτελούσαν σημαντική ενίσχυση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τη διοίκηση είναι ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από 2-3 άτομα τα οποία δεν άφησαν καθόλου καλές εντυπώσεις και θα πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε και να καταλαβαίνουν ότι ο Φωκικός τους πληρώνει για να παίζουν μπάλα. Η διοίκηση έχει εντοπίσει αυτούς τους πάιχτες οι οποίοι δείχνουν αδιαφορία και αρχικά θα έρθουν οι ανάλογες συστάσεις.



Από εδώ και πέρα, το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ΔΣ ώστε να γίνει ενας απολογισμός της χθεσινής ημέρας και η ομάδα κοιτάει μπροστά. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Ο Κώστας Λίβας πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο ματς εντός έδρας με την Επανομή, για το Πρωτάθλημα. Υπάρχει χρονος, για να ξεπεράσει η ομάδα τον αποκλεισμό και να πάει δυνατά για κάτι καλύτερο στη συνέχεια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου