Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Θέτω τον φίλαθλο κόσμο της Άμφισσας προ των ευθυνών του”


«Θέτω τον φίλαθλο κόσμο της Άμφισσας προ των ευθυνών του”, αναφέρει ο Πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου σε σημερινή του συνέντευξη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ και κάνει μια δήλωση βόμβα λέγοντας..."Θέτω ως στόχο μια θέση στην πρώτη προνομιούχο τριάδα".

Παράλληλα εκφράζει το ερώτημα "Πού είναι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων που θα .. φτιαχνόταν και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Λίβα".
Με αφορμή τη σχεδόν μηδενική βοήθεια από τους επαγγελματίες της Άμφισσας αλλά και τους απλούς φιλάθλους ο πρόεδρος του Φωκικού Σ. Παπαδημητρίου τονίζει
«Θέτω τον φίλαθλο κόσμο της Άμφισσας προ των ευθυνών του”
-Θέτει ως στόχο μια θέση στην πρώτη προνομιούχο τριάδα
Αναρωτιέται που είναι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων που θα .. φτιαχνόταν και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Λίβα.

«Αν και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή και με δεδομένες τις επιμέρους συνθήκες το Διοικητικό μας Συμβούλιο έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και νομίζω ότι πραγματοποιήσαμε ποιοτικές μεταγγραφές και το φετινό μας ρόστερ είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών που αγωνιζόμαστε σε επαγγελματική κατηγορία. Στο ρόστερ μας επιπλέον υπάρχουν αρκετά παιδιά από τη Φωκίδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αφού στο μέλλον σε μεγάλο βαθμό θα μπορούμε να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας » θα απαντήσει σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε ενόψει της κυριακάτικης έναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα με την Επανομή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας αφού θα τονίσει ότι ο φετινός στόχος της ομάδας «είναι μια θέση στην πρώτη προνομιούχο τριάδα», σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή και η άνοδος αποτελούσε το κρυφό όνειρο , θα συνεχίσει εκφράζοντας τα παράπονα του για τη λιγοστή βοήθεια που έχει λάβει έως τώρα από τους φιλάθλους και τους επαγγελματίες της Άμφισσας.

«Θέτω τον φίλαθλο κόσμο της Άμφισσας προ των ευθυνών του. Μέχρι σήμερα έχουμε διακινήσει συνολικά περίπου 150 εισιτήρια διαρκείας και από αυτά έχουμε πληρωθεί μόνο για τα 70 όταν την ίδια στιγμή άλλες ομάδες όπως η Κρανούλα και τα Γιαννιοτσά έχουν βάλει ως στόχο τα 500-1000 διαρκείας.Επιπλέον φέτος η ομάδα δεν έχει βασικό χορηγό, παρόλες τις ανακοινώσεις που έχουμε κάνει. Δεν είναι δυνατόν κερδοφόρες και ιστορικές επιχειρήσεις στην Άμφισσα να μην μπορούν να βοηθήσουν με 500-1000 ευρώ και να επικαλούνται ως αστεία δικαιολογία ότι δεν ψωνίζουν από αυτούς τα μέλη του δ.σ. Άραγε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας δεν ψωνίζει από την Άμφισσα;» θα πει χαρακτηριστικά ενώ στην ερώτηση για τους φορείς της πόλης απάντησε διπλωματικά λέγοντας ότι ελπίζει να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Επιπλέον ο πρόεδρος του Φωκικού κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας έστω και την ύστατη στιγμή και να προμηθευτεί εισητήριο διαρκείας είτε από το γήπεδο την Κυριακή είτε από τα γραφεία της ομάδας σε καθημερινή βάση ,διευκρινίζοντας ότι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας αξίας 300 και 500 ευρώ θα μπορούν να έχουν αριθμημένο κάθισμα κάτω από τη σκεπαστή.

Εκείνο όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η παρατήρηση του προέδρου για το Σύνδεσμο Φιλάθλων που …θα ιδρυόταν

«Που είναι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ; Γιατί δεν προχώρησε; Δεν μπορεί για παράδειγμα στην Κρανούλα να έρχονται 500 οργανωμένοι φίλαθλοι από τις γύρω περιοχές και εμείς να υστερούμε σε αυτό, να μην έχουμε συνδέσμο…» θα τονίσει χαρακτηριστικά

Αναφορικά με τον αποκλεισμό στο κύπελο από την Κρανούλα ο Σίμος Παπαδημητρίου αφού θα τονίσει τη λύπη του για το γεγονός δεν θα διστάσει να χτυπήσει την καμπάνα του κινδύνου σε ορισμένους παίχτες , χωρίς όμως να τους κατανομάσει.

«Είμαι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα όπως και από την αγωνιστική συμπεριφορά 2-3 παιχτών . Αν δεν είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος να είναι σίγουροι ότι θα έφευγαν. Τώρα έχουν ευκαιρία μέχρι το Δεκέμβριο να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν» θα πει χαρακτηριστικά

Σε σχέση με τον προπονητή Κώστα Λίβα και στο ερώτημα αν υπάρχει ρίσκο στην επιλογή θα απαντήσει:

« Καταρχάς να πω ότι είμαι σφόδρα δυσαρεστημένος από όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Δυσαρεστημένος όχι από την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα αλλά από τη συμπεριφορά τους . Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία σε ένα ντόπιο παιδί, σε ένα δικό μας παιδί που όμως διαθέτει τη διάθεση και την όρεξη και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Εγώ και το ΔΣ του έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη και στο ταμείο που θα κάνουμε θέλω να πιστεύω ότι θα επαληθευτούμε»

Τέλος στην ερώτηση αν υπάρχει κατά την γνώμη του κάποιο ιδιαίτερο φαβορί για την άνοδο αφού θα απαντήσει αρνητικά θα σχολιάσει: «Φέτος μπορούμε και εμείς να κάνουμε την υπέρβαση και θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αρκεί να πάρουμε τις βοήθειες που θέλουμε από τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες της πόλης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου