Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνοπλος ο Φωκικός στην Ηγουμενίτσα


Με όλα του τα όπλα στην φαρέτρα ο Κώστας Λίβας έφτασε με την αποστολή του Φωκικού σήμερα στην Ηγουμενίτσα, όπου αύριο θα αναμετρηθεί για τον αγώνα κυπέλλου με την Δόξα Κρανούλας. Άλλωστε η ομάδα δεν είχε καταφέρει να πάρει εγκαίρως το ΟΚ για να αγωνιστεί στην έδρα της καθώς το γήπεδό της κρίθηκε ακατάλληλο για να διεξαχθει το ματς και έτσι ως έδρα δηλώθηκε το Δημοτικό Στάδιο της Ηγουμενίτσας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και το παρόν αναμένεται να δώσει ένας σεβαστός αριθμός φιλάθλων από την Άμφισσα.

Ο λόγος της 15 λεπτης καθυστέρησης στην έναρξη του αγώνα της Κυριακής είναι η απόφαση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο αυτό για την όξυνση των κρουσμάτων βίας στο ποδόσφαιρο, ιδίως μετά την επίθεση εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ξεκαθάρισε ότι η δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση θα είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών των παικτών, με τις οποίες θα δείξουν την αντίδρασή τους στην κλιμάκωση της βίας στα γήπεδα.

Πάνοπλος ο Φωκικός

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Φωκικός στον αυριανό αγώνα, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. ΄Αλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γ. Σικαλόπουλος δεν συμμετείχε στο τελευταίο φιλικό, ώστε να είναι καθόλα έτοιμος στο αυριανό παιχνίδι. Το πρόβλημα του φαίνεται ότι ξεπεράστηκε και η ομάδα περιμένει πολλά αύριο από αυτόν.

Κρανούλα: Δεν ήρθαν οι μπλε κάρτες των Πολωνών

Όσον φορά την Κρανούλα, ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις της, μετά από σχεδόν 2 μήνες προετοιμασίας κι αφού δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, ελπίζοντας να έχουν την περσινή τύχη, όπου είχαν αποκλείσει την Ζάκυνθο. Ενώ δεδομένης της κοντινής απόστασης με την Ηγουμενίτσα, βέβαιο ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας θα εκμεταλλευτούν την Κυριακή τους, κάνοντας μία βόλτα και στο κοντινό Δρέπανο για τα τελευταία μπάνια.

Ο Γιώργος Λαδιάς θα έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού δεν ήρθαν οι μπλε κάρτες των Πολωνών, παρά τις διαβεβαιώσεις του μάνατζέρ τους. Η απουσία τους προκαλεί ήδη σοβαρούς «πονοκεφάλους».

Πιθανή ενδεκάδα: Βασιλειάδης, Κωτσίνας, Τασιούλας, Παπαβασιλείου, Διαμάντης, Γκαρόζης, Μπιλιλής, Δάσκαλος, Χήρας, Κοσμάς, Γιάκος.

Ο Πανυτσίδης... σφυρίζει ξανά τον Φωκικό

Ο Κοζανίτης ρέφερι Κωνσταντίνος Πανυτσίδης θα διευθύνει την Κυριακή τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην Δόξα Κρανούλας και τον Φωκικό. Βοηθοί του θα είναι ο Θωμάς Βλάσσης και ο Αναστάσιος Αυθίνος, αμφότεροι του συνδέσμου Κέρκυρας. Τέταρτος θα είναι ένας ακόμα Κερκυραίος, ο Νίκος Πουλημάς και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Γεωργάκης από τη Θεσπρωτία. Τον εν λόγω διαιτητή είχε συναντήσει και πέρσι ο Φωκικός με την Επανομή όπου είχε αφήσει άσχημες εντυπώσεις.

Οι αυριανοί αγώνες

ΑΙΑΣ ΣΑΛ. - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΒΥΖΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ. - ΦΩΚΙΚΟΣ
ΕΠΑΝΩΜΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΚΟΖΑΝΗ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ποιοί πέρασαν στην επόμενη φάση

Την τιμητική τους είχαν οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αετός Σκύδρας να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, νίκησε με 3-2 τη Νίκη Βόλου στην παράταση και πλέον θα αντιμετωπίσουν τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης, με τέρμα του Βέρμπη πήρε τη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας.

Θετικό και το αποτέλεσμα και για τον Αετό Σκύδρας που επικράτησε με 0-1 της Καλλονής του περσινού προπονητή του Φωκικού Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος φαίνεται πως δεν ξεκίνησε με το δεξί στη νέα του ομάδα.

Στον μοναδικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι οι παίκτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου πήραν το μας με 3-0 από τον Πανηλειακό και με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου