Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ξανά στον Φωκικό ο Ταμπάκης


Κοντά στον Φωκικό βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Β. Ταμπάκης, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει αύριο. Μάλιστα φαίνεται πως βρέθηκε φόρμουλα ώστε ο παίχτης να είναι κοντά στις προπονήσεις της ομάδας.

Έτσι για να ανακεφαλαιώσουμε ο Φωκικός κράτησε από πέρσι τους:
Πάππο,
Κουρελή,
Σορώκο,
Σκαρίμπα,
Μακρή

Ανανέωσαν οι:
Ταμπάκης,
Δήμας,
Βαβάτσικος,
Δημητρίου,
Θωμόπουλος

Αποκτήθηκαν από την Φωκίδα οι:
Mπουλούλης,
Καλλέργης,
Ζαχαρόπουλος,
Λίβας,
Καρδαράς

Ενώ υπέγραψαν φέτος οι:

Kωστόπουλος,
Σουμέλης,
Νύκταρης,
Κωτσαρης,
Δημητρουλόπουλος,
Κουμπρόγλου,
Σικαλόπουλος,
Κανελλόπουλος,
Παρασκευάς.

Όπως από την αρχή είχε ανακοινώσει ο Φωκικός, δεν είχε σκοπό να αφήσει τους περσινούς παίχτες να φύγουν και όσοι το έκαναν, υπήρχαν αντικειμενικά εμπόδια.

Η απόδειξη ότι κράτησε πολλούς από τους περσινούς παίχτες είναι η παραπάνω λίστα η οποία πρέπει να κλείσει το στόμα σε όσους κακοπροαίρετα στον τοπικό τύπο, διέρρεαν ότι ο Φωκικός «άφησε παίχτες να φύγουν ελαφρά τη καρδία…».

Ας θυμήσουμε το παράδειγμα του Σερπάνου ο οποίος εδώ στο site δήλωνε ότι έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις… παρά το γεγονός ότι ο Φωκικός προσπάθησε πολύ να τον κρατήσει. Δεν αποκλείεται τα Χριστούγεννα να είναι ξανά στο ρόστερ. Ενώ χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα του Καντιμοίρη ο οποίος έκανε το άλμα να παίζει στην Β εθνική.

Άλλωστε μπορούμε να θέσουμε και το εξής ερώτημα… ποια άλλη ομάδα κράτησε τόσους παίχτες από τον περσινό της κορμό κύριοι που γράφατε πριν δείτε τις τελικές κινήσεις της ομάδας μας?????



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου