Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Θετικό δείγμα από το φιλικό με Ναυπακτιακό Αστέρα


Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο μεταξύ τους φιλικό Φωκικός και Ναυπακτιακός Αστέρας με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 57' με τον Παναγιωτόπουλο, ενώ στο 70' διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 από τον Κανελλόπουλο. Να σημειωθεί ότι στο 47' απέκρουσε πέναλτι ο Θέμελης.

Η ομάδα του Φωκικού άφησε θετικές εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Άμφισσας. Ο αγώνας παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένος για τις 18.30, εντούτοις ξεκίνησε στις 19.00 λόγω της ζέστης.

Η ομάδα της Άμφισσας, είχε πολλές ευκαιρείες και δοκάρια, ωστόσο η μπάλα δεν της έκανε το χατήρι, με την ισοπαλία να μοιάζει...άδικο σκορ για τον Φωκικό. Ο Κ. Λίβας είχε την ευκαιρεία να δοκιμάσει τους παίχτες του και να εντοπίσει τις αδυναμίες τους.

Η επίθεση είναι ακόμα το σημείο που ο Φωκικός πονάει, ωστόσο πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να περιμένουμε τα ονόματα που θα ενταχθούν στην ομάδα για να την ενισχύσουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Κοτσαρής, Σουμέλας, Κωστόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Νικηταράς, Σκαρίμπας, Κανελλόπουλος, Γάτσος και Βαβάτσικος, επίσης έπαιξαν και οι Καλλέργης, Κουρελής, Μακρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσαδούρος, Κολοφώτης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Θέμελης, Κώτσου, Τερόλης, Μαργαρίτης, Καζανάς, Κουτελιέρης, Τρίγκας, Μαχαιρούδης, Στάμος, Γλωσσόπουλος, Παναγιωτόπουλος. Επίσης αγωνίστηκαν οι Κυρίτσης, Ψυχογιός, Παπαχρήστου, Γαβρίνας και Κάκος.
Ημερ/νία Δημοσίευσης: 11-08-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου