Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Κασάπης: Βρήκα ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους στην Καλλονή


Ο πρώην άσος της Ένωσης μίλησε για τα δείγματα γραφής που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής και φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» έκανε ο Μιχάλης Κασάπης, ο οποίος μίλησε για την μέχρι τώρα εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα φιλικά προετοιμασίας, σχολίασε την κλήρωση της Ένωσης για τα πλέι οφ του Europa League, ενώ μίλησε και για τον κόσμο και την υπομονή που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Αναφορά έκανε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και στην προπονητική του καριέρα

Για την φετινή ΑΕΚ:

Σίγουρα είναι μια καινούργια αρχή για την Α.Ε.Κ., καθώς ήρθαν παιδιά που ήθελαν να έρθουν, όπως ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος, που έχουν πάρει τίτλους και ξέρουν πως να λειτουργήσουν στα αποδυτήρια. Ο ερχομός αυτών των παικτών θα κάνει καλό και στους νέους παίκτες της ομάδας. Τα πρώτα δείγματα που έχει παρουσιάσει η Α.Ε.Κ. είναι θετικά. Υπάρχει διαφορά, όμως, ανάμεσα στα παιχνίδια της προετοιμασίας και στα επίσημα. Για να βγάλουμε μια καλή εικόνα, πρέπει να τη δούμε στους πρώτους επίσημους αγώνες. Θέλω να πιστεύω πως φέτος γίνεται μια καλή προσπάθεια. Μπαίνουν οι βάσεις για να γίνει μια καλή ομάδα

Για τον κόσμο της Α.Ε.Κ. :

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ. έχει κάνει πολύ υπομονή και δεν πιστεύω πως αντέχει άλλο. Τουλάχιστον τη βλέπει να προσπαθεί να κάνει κάτι και αυτό είναι καλό. Οι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες που αγαπάνε την ομάδα. θα το δείξουν τώρα. Α.Ε.Κ. γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Τα παιδιά που είναι στην Original έχουν ζήσει και καλές και κακές στιγμές με την ομάδα και πιστεύω πως έχουν δείξει πολύ υπομονή. Θεωρώ πως τώρα που βλέπουν την ομάδα να πάει να κάνει κάτι καλό και δεν τους κοροϊδεύουν όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα κάνουν και πάλι υπομονή. Η δύναμη της Α.Ε.Κ. είναι ο κόσμος της.

Για την εμπειρία του με τις Σκωτσέζικες ομάδες :

Ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο τότε. Σήμερα υπάρχει ταχύτητα και καλοί ποδοσφαιριστές. Τότε οι Σκωτσέζοι ήταν δυνατοί στην έδρα τους και είχαν ένα δυνατό στυλ παιχνιδιού. Τώρα τα χρόνια έχουν περάσει, βγαίνουν και στην Σκωτία καλοί ποδοσφαιριστές. Η Νταντί είναι μια καλή ομάδα και ανερχόμενη δύναμη στη Σκωτία. Θέλω να πιστεύω πως η Α.Ε.Κ. θα φανεί αντάξια των περιστάσεων καθώς χρειάζεται περισσότερο την πρόκριση.

Για τον Μπάγεβιτς και γενικότερα τους προπονητές:

Εγώ πιστεύω στον Μπάγεβιτς, παρόλο που εκείνος δεν με είχε εμπιστευτεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Είναι ο μόνος προπονητής που μπορεί να πάρει μια ομάδα από το μηδέν και να την κάνει ομάδα. Τα βασικά χαρακτηριστικά για να χτίσεις μια ομάδα είναι η πειθαρχία και η προσωπικότητα και αυτά τα διαθέτει ο Μπάγεβιτς. Πιστεύω πως υπάρχουν και καλοί Έλληνες προπονητές, οι οποίοι είναι καλύτεροι από κάτι ξένους που έρχονται και θέλουν να το παίξουν μεγάλα ονόματα. Εγώ έχω συνεργαστεί στον Λεβαδειακό με Έλληνες προπονητές και είδα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους.

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο Σάντος και ο Φερέρ. Σε ό, τι αφορά τον Μπερέτα, κάτι είχαν δει οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. και τον πήραν. Το καλό είναι ότι το παραδέχθηκε γρήγορα ο Ζαγοράκης και αυτό είναι προς τιμήν του. Απλώς στον προπονητή δεν παίζει ρόλο μόνο η προετοιμασία αλλά και τα αποτελέσματα. Και η Α.Ε.Κ. αν δεν είχε θετικά αποτελέσματα στα φιλικά, σίγουρα θα υπήρχε γκρίνια. Και όταν υπάρχει γκρίνια δεν μπορείς να δουλέψεις. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε υπομονή?.

Για το που βρίσκεται τώρα:
Είμαι σε μια ομάδα Γ' εθνικής , στην Καλλονή Μυτιλήνης. Είμαστε καινούργιοι. Βρήκα ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο, την ομάδα τους και θέλουν να τη δουν όσο ψηλά γίνεται. Είναι κάτι που μου αρέσει και το αγαπάω και θέλω να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται μέσα από αυτή την ομάδα, γιατί μέσα από την Καλλονή θα αναδειχθώ και εγώ και η δουλειά μου και η ομάδα. Πέρσι έκανε μια καλή πορεία και πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται στον τότε προπονητή και στη διοίκηση. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον κορμό μας και αυτό είναι το ευχάριστο. Κάναμε κάποιες καλές προσθήκες και συνεχίζουμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, είμαστε σε προετοιμασία στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου τελειώσαμε το βασικό στάδιο. Πρόκειται για πολύ καλές εγκαταστάσεις που θα τις ζήλευαν ακόμη και ξένες ομάδες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Πανόπουλο, γιατί το δημιούργησε με προσωπικά του έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου