Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Συγνώμη που δεν θα μπορέσω φέτος να βοηθήσω»


Την απόφαση του, να αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Λαμία, ανακοίνωσε στο fokikos.gr o Θανάσης Σερπάνος.

Ωστόσο, θέλησε μέσω του site μας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν την περσινή χρονιά, αφήνωντας... και ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό για την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.

Όπως μας είπε ο ίδιος “Θα ήθελα να πω, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ του Φωκικού και ιδιαιτέρως στον κ. Παπαδημητρίου για τη στήριξή του, παράλληλα ευχαριστώ πάρα πολύ και τον κόσμο της ομάδας, δεν έχω λόγια για αυτόν τον κόσμο και την αγάπη που μου έδειξε τόσο καιρό. Τον κόσμο του Φωκικού λίγες ομάδες τον διαθέτουν».

Όπως τόνισε «οι λόγοι που με αναγκάζουν να αποχωρήσω, είναι καθαρά επαγγελματικοί, αυτό το διάστημα πραγματικά δεν μπορώ να αφήσω την ακαδημία στην Λαμία».


-Ωστόσο όπως μαθαίναμε προτάσεις είχες πολλές, καμία δεν σε δελέασε;
«Είχα όντως αρκετές προτάσεις, αλλά δεν μίλησα με κανέναν. Το προβλημά μου είναι καθαρά επαγγελματικό και όχι οικονομικό».


-Φέτος ο Κώστας Λίβας ανέλαβε προπονητικό πόστο, βλέπεις να πετυχαίνει το πείραμα;

« Μακάρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της με τον Κώστα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία, πραγματικά. Πρέπει όμως να τον στηρίξουν όλοι και να δωθεί πίστωση χρόνου, όχι με την πρώτη-δεύτερη Κυριακή να τον κρίνουν, όπως έχουν μάθει στην Ελλάδα να κάνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του προπονητή, αλλά ελπίζω και ο κ. Παπαδημητρίου να μην βιαστεί να κρίνει τον Κώστα. Είναι πολύ καλός πάνω από όλα άνθρωπος αλλά και προπονητής. Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη που δεν θα μπορέσω και εγώ φέτος να τον βοηθήσω.»


-Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τις μεταγραφικές κινήσεις του Φωκικού ως τώρα;
« Βεβαίως και τις έχω παρακολουθήσει, έχω εμπιστοσύνη όμως στον Πρόεδρο και όλο το Συμβούλιο, ξέρουν τι κάνουν και πώς να πετύχουν τους στόχους τους. Και εγώ εύχομαι να καταφέρουν φέτος όσα επιθυμούν».


-Κάποιοι όπως ξέρεις, θα γκρινιάξουν, ότι η ομάδα δεν προσπάθησε και πολύ να σε κρατήσει, ισχύει αυτό;
Καθόλου δεν ισχύει, αντιθέτως ο Φωκικός, προσπάθησε πολύ να με κρατήσουν ειδικά ο κ. Μουχτούρης, ο κ. Καραγεώργος και ο Πρόεδρος, έκανα ό,τι μπορούσαν, αλλά κατάλαβαν και αυτοί ότι δεν εξαρτάται μόνο από μένα η παραμονή μου. Πάντως ξεκαθαρίζω, ότι μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι με ήθελαν στον Φωκικό.»


-Δεν αφήνεις κανένα παράθυρο ανοιχτό για πιθανή επιστροφή σου;
«Το μόνο παράθυρο που μπορώ αυτή τη στιγμή να αφήσω ανοιχτό είναι για τον Δεκέμβριο. Τότε πολύ πιθανόν αν έχω βάλει στην δουλειά μου στη Λαμία τα πράγματα σε μια σειρά, να καταφέρω να επιστρέψω.»


«Τέλος θα ήθελα με ευκαιρεία αυτής της συνέντευξης, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριτώ μέσα από την καρδιά μου, σε ένα άτομο το οποίο γνώρισα από την πρώτη χρονιά που ήρθα στην ομάδα. Δεν θα ήθελα να το κατονομάσω, αυτός ο άνθρωπος θα καταλάβει ποιός είναι. Μου δόθηκε η ευκαρία μέσω της ομάδας να γνωρίσω αυτόν τον υπέροχο πραγματικά άνθρωπο, ο οποίος με στήριξε και είναι πολύ σημαντικός για την ζωή μου.Με βοήθησε στα δύσκολο και τον ευχαριστώ ξανά, τα λόγια είναι λίγα για αυτόν! Παρά το γεγονός ότι τον στεναχώρησα κάποια στιγμή, ήθελα να του πω ότι παρόλα αυτά, τον αγαπαω πολυ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου