Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μένει μόνο η τζίφρα του....

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε Άμφισσα, Ρόδο και Βέροια έχει βρεθεί ο Γ. Καντιμοίρης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, αναγνωρίζεται από όλους, ότι ο ροδίτης τερματοφύλακας του συλλόγου Καντιμοίρης, είχε εξαιρετική χρονιά με τον Φωκικό.

Με 33 συμμετοχές σε 34 αγώνες πρωταθλήματος, έδειξε πως μπορεί πλέον να υπερασπιστεί και πάλι την εστία ομάδων, ανώτερων κατηγοριών.

Μάλιστα ήδη υπάρχουν επαφές με συλλόγους της Β’ Εθνικής, όπως και της Κύπρου, αλλά αυτή τη στιγμή κοντά στην απόκτηση του, μοιάζει να είναι η Βέροια.

Οι Μακεδόνες που φέτος κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον ίδιο όμιλο στον οποίο αγωνιζόταν και ο Φωκικός και άρα γνωρίζουν αρκετά καλά τον Γιώργο Καντιμοίρη, έχουν εκδηλώσει εδώ και μερικές ημέρες το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός απροόπτου, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και ο ροδίτης τερματοφύλακας να ανακοινωθεί και επισήμως από τους «νεοφώτιστους» στην Β’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος τερματοφύλακας, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Διγενή Κοσκινού, έχει περάσει ακόμη από τον Ιωνικό Νικαίας, τη Ρόδο, ενώ πριν τον Φωκικό, είχε φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου