Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο Νούτσκο... μάνατζερ στην Παναχαική


Τον 34χρονο (21/3/1976) διεθνή επιθετικό από την Πολωνία, Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι που αγωνίστηκε φέτος στον Εορδαϊκό και έχει περάσει και από Ζάκυνθο, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Φωκικό ανακοίνωσε ως το νέο τιμ μάνατζερ της Πατρινής ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη τύπου.

Η παρουσία του Ματσέι Νουτσκόφσκι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (στον αγώνα μπαράζ Ακράτα – Θύελλα), μαζί με τον Αλέξη Κούγια δεν πέρασε απαρατήρητη και έδωσε λαβή για σχόλια, όμως κανείς δεν περίμενε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών θα ήταν δεδομένη.

Ο Νουτσκόφσκι γεννήθηκε στο Μπίντγκος της Πολωνίας και έπαιξε ποδόσφαιρο στις Πολωνικές ομάδες Α΄ Εθνικής Γκόρνικ και Πολόνια. Θα έχει την απόλυτη ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε συνεργασία με το προπονητή θα χτίσουν την Παναχαϊκή της νέας περιόδου.

Aναλυτικά είπε:

"Ο τζένεραλ μάνατζερ θα είναι ο κ. Νουτσκόφσκι. Θα ασχολείται 24ωρου βάσεως. Θα εκτελεί μόνο τις δικές μου εντολές όταν είναι στα γραφεία και όταν είναι στο γήπεδο τον κ. Μαραντά. Αποφασίσαμε να παραμένει ο Βαγγέλης Καράτσης και θα προσληφθεί και ένας γυμναστής που είναι θέμα προπονητή. Οι δύο άνδρες είναι ενθουσιασμένοι, αλλά στην πράξη θα δούμε κατά πόσο ταιριάζουν. Απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι νέοι φροντιστές. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, δέχομαι σκληρή κριτική και ελπίζω του χρόνου να ανακοινώνω το ίδιο τιμ για την Β΄ Εθνική. Την τελική απόφαση για όλα τα θέματα θα την έχω εγώ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου