Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ομαδάρα μέχρι τέλους η ΦΩΚΙΚΑΡΑ....


Η Βέροια κατάφερε και κέρδισε εντός έδρας τον Φωκικό με σκορ 1-0 και έτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό που είχε η Αναγέννηση Επανομής. Η Βασίλισα του Βορρά έπιασε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 62 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα μπήκαν για τα καλά στο "κόλπο" της ανόδου, καθώς έφτασαν τους 61 βαθμούς με τη νίκη που σημείωσαν με τον Οδυσσέα Αναγέννησης με το ευρύ σκορ 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φωκικός όχι μόνο δεν παρέδοσε τα όπλα.... αλλά παραλίγο να χαλάσει μέσα στην Βέροια την φιέστα ανόδου που είχε στηθεί, μιας και παίζοντας με 10 παίχτες μετά από κόκκινη κάρτα που δέχτηκε από το 43' ο Σπυριδάκης, κρατούσε το 0-0 με νύχια και με δόντια ως το 80΄.


Κάπου εκεί, με γκολ του Τζημογιάννη, αφού η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι από σουτ του Καλτσά, κατάφερε η Βέροια να σπάσει την άμυνα των παιχτών του Φωκικού και να πάρει το εισιτήριο για τη Β΄Κατηγορία, δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική θα πάρει τρεις βαθμούς από το ματς με την Καστοριά στα χαρτιά.

Αξίζει δε να σημειωθεί και το καθαρό πέναλτι το οποίο ουδέποτε καταλογίστηκε εις βάρος της Βέροιας στον Φωκικό... αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Καλή συνέχεια στα σαλόνια της Β'!

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βέροια: Κοτταρίδης, Βέρτζος, Καπίας, Τζημογιάννης, Τριάντος, Παυλίδης, Βούλγαρης (53΄ Μπαχράμης), Καλτσάς, Νούτσος, Λαναρής (90΄ Βέργος), Αστράουσκας (84΄ Ένκβιστ).

Φωκικός: Καντομοίρης, Θωμόπουλος, Ζυγόπουλος, Δημητρίου, Σπυριδάκης, Στεργίου, Κουρέλης (78΄ Δήμας), Σερπάνος (82΄ Κωστσκιώτης), Γέλοβατς (62΄ Τερζής), Τζέκος, Βαβάτσικος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Τα αποτελέσματα
Βισαλτιακός - ΠΑΟΝΕ 0-1
Τρίκαλα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0
Πυρσός Γρεβενών - Οδυσσέας Αναγέννησης 0-1
Κοζάνη - Καστοριά 3-0 α.α.
Θερμαϊκός - Εορδαϊκός 0-3
Βέροια - Φωκικός 1-0
Δόξα Κρανούλας - Μακεδονικός 1-1
Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου 2-1
Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

Η επόμενη αγωνιστική
Τρίκαλα - Βισαλτιακός
ΠΑΟΝΕ - Πυρσός Γρεβενών
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Κοζάνη
Οδυσσέας Αναγέννησης - Θερμαϊκός
Καστοριά - Βέροια
Εορδαϊκός - Αναγέννησης Επανομής
Φωκικός - Εθνικός Φιλιππιάδας
Ζάκυνθος - Μακεδονικός
Νίκη Βόλου - Δόξα Κρανούλας
Ρεπό: Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου