Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της χρονιάς ο Θ. Καραγκούνης


Στο πλαίσιο των Βραβείων «NOVA Superleague 2010», ενός νέου θεσμού που καθιερώνει η nova προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα απονεμηθούν τιμητικοί τίτλοι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο Ξενοδοχείο Hilton Athens και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports1.


Από τις κατηγορίες ξεχωρίζουν αυτή για το καλύτερο γκολ, τον MVP της σεζόν και τον καλύτερο προπονητή.


Για την κατηγορία καλύτερο γκολ, "κεφάλι" στην ψηφοφορία του κόσμου έχει ήδη πάρει ο δικός μας, Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος).

Δείτε αναλυτικά εδώ

ΓΚΟΛ4: Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος)-55,6%
Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς είναι το τέρμα που σημείωσε ο 19χρονος μέσος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 26η αγωνιστική. Ο Καραγκούνης με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φερνάντεζ.

ΓΚΟΛ1: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός)-23,9%
Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς είναι το εντυπωσιακό δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Τοροσίδης... άδειασε τους Μάκο και Γιάχιτς και με μια απίστευτη λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα.

ΓΚΟΛ3: Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής)-17%
Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς είναι το τέρμα που σημείωσε ο 22χρονος επιθετικός κόντρα στην Λάρισα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Ο Γιάντσης με άψογη κίνηση ξεμαρκαρίστηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βιέρα.

ΓΚΟΛ2: Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός)-2,9%
Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς είναι το τέρμα που σημείωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λάρισα, στην 6η αγωνιστική. Ο Κατσουράνης με εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι εκτός μεγάλης περιοχής παραβίασε την εστία της θεσσαλικής ομάδας.

ΓΚΟΛ5: Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ)-0,6%
Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς είναι το τέρμα που σημειώνει ο Αργεντίνος άσος με αντίπαλο για τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική. Ο Σκόκο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπέλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου