Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ανάσταση για Φωκικό... στον Γολγοθά ο Βισαλτιακός!!!!


Επέστρεψε στις νίκες ο Φωκικός, αποδεικνύοντας τι αξίζει, με πρωταγωνιστή τον Θωμόπουλο, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε του α' ημιχρόνου, έκανε με σουτ το 1-0.

Η ομάδα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας του, μετατρέποντας τον αγώνα, σε έργο με ένα μόνο ρόλο, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει άδικο για τους γηπεδούχους.

Η κυριαρχία του Φωκικού ήταν απόλυτη, έκανε πολλές ευκαιρείες από τις οποίες ξεχώρισαν το σουτ του Σερπάνου στο 20' και στο 80' την κεφαλιά ψαράκι του Τζέκου.

Ο Βισαλτιακός, στο γήπεδο, διεκπεραίωνε απλά... μια αγωνιστική υποχρέωση, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμιά φάση τον Φωκικό, φεύγοντας.. όπως ακριβώς ήρθε από την Άμφισσα μένοντας δηλαδή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ




Η σύνθεση του Φωκικού: Καντιμοίρης, Ζυγογιάννης, Θωμόπουλος (70' Στεργίου), Δημητρίου, Σπυριδάκης, Σκαρίμπας, Δήμας, Φονσέκα (76' Βαβάτσικος), Γέλοβατς, Τζέκος, Σερπάνος (89' Τερζής).


Στα άλλα μάτς του ομίλου, φωτιά έβαλαν τα Τρίκαλα, στην κορυφή της βαθμολογίας,
αφού κατάφεραν να αποσπάσουν ένα τεράστιο διπλό (0-1) από την Επανομή. Σε απόσταση αναπνοής από αυτήν βρίσκεται πλέον η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που πήρε θριαμβευτικά με 3-1 το ντέρμπι με τον Μακεδονικό, ενώ όνειρα για την απευθείας άνοδο δικαιούται να κάνει και η Βέροια, μετά τη σχετικά άνετη επικράτηση της 2-1 επί του Πυρσού Γρεβενών.

Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού κράτησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας τον ΠΑΟΝΕ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε και μετά την ήττα με 2-1 συνεχίζει να «χαροπαλεύει».

Με το άγχος του «μοιραίου» θα συνεχίσει να ζει και ο Οδυσσέας Αναγέννησης, μετά το 0-0 στην έδρα της Δόξας Κρανούλας, ενώ διάθεση να… πάρει μαζί του την Κοζάνη έδειξε ο σχεδόν καταδικασμένος Θερμαϊκός, αποσπώντας ισοπαλία 1-1.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Φωκικός-Βισαλτιακός 1-0
Νίκη Βόλου-Καστοριά (3-0 α.α.)
Δόξα Κρανούλας-Οδυσσέας Αναγέννησης 0-0
Μακεδονικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-3
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΠΑΟΝΕ 2-1
Αναγέννηση Επανομής-Α.Ο. Τρίκαλα 0-1
Βέροια-Πυρσός Γρεβενών 2-1
Θερμαϊκός-Κοζάνη 1-1

Ρεπό: Εορδαϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου