Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Περηφάνια για τα παιδιά του Φωκικού


Με νικητή τον Ατρόμητο έληξε η αναμέτρηση του Περιστερίου, που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή, αφού πίστεψε περισσότερο στις δυνατότητές της, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη αυτή κλείδωσαν οριστικά την παραμονή τους, με βασικό συντελεστή αυτού του κατορθώματος, τον δικό μας Θανάση Καραγκούνη. Στο 24', ο μεσοεπιθετικός πιτσιρικάς που μετακόμισε το καλοκαίρι από τον Φωκικό στον Ατρόμητο, υπογράφωντας συμβόλαιο διάρκειας 3+2 ετών, έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Σαγκανόφσκι, που τροφοδότησε τον Περόνε και εκείνος έβγαλε τη σέντρα, με τον επερχόμενο Καραγκούνη να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να κάνει το 1-0.


Το γκολ με καταπληκτικό πλασέ θύμισε σε όλους πως ο Καραγκούνης αποτελεί κεφάλαιο για τον Ατρόμητο. Και ο Σπανός, μετά τον Μαρίνο και τον Τάτο, στον δεξιό ενδιάμεσο της Εθνικής Νέων ποντάρει...

Το καταπληκτικό αυτό γκολ, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατι, ο Θανάσης θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΙΝFO:

Έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1991 και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Λαμίας, συνέχισε στον Ανδρούτσο Γραβιάς (Δʼ Εθνική) και πριν τον Ατρόμητο αγωνιζόταν στον Φωκικό, κάνοντας 33 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου