Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Βόμβα Γέλοβατς στο παρά πέντε.... (Αποκλειστικές δηλώσεις)


O Σέρβος επιθετικός Σασα Γελοβατς, γεννημένος στις 14/1/1981, είναι το νέο απόκτημα του Φωκικού… το οποίο θα μένει στην Άμφισσα ως το καλοκαίρι και ανακοινώθηκε λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας της ΕΠΟ.

Ο Σέρβος έχει αγωνιστεί στην Austria Wien, Zemun, Belasica, Sileks, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Πυρσό Γρεβενών, στο β’ εξάμηνο πέρσυ με τον Παναιτωλικό ενώ φέτος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό (*σημειώνεται ότι έπαιξε και μέσα στην Άμφισσα στον α’ γύρο του Πρωταθλήματος.)

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του κ. Παπαδημητρίου στο fokikos.gr

« Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει αυτή την μεταγραφή, για να ευχαριστήσει τον κόσμο του Φωκικού και να ενισχύσει την ομάδα. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας, να παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, για αυτό κάναμε την υπέρβαση και αποκτήσαμε το Γέλοβατς ως το καλοκαίρι. Πρόκειται για παίχτη που έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική και εκτιμούμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα στην επίθεση και το σκοράρισμα. Δεν χάθηκε τίποτα, μετά την ήττα με τον Εορδαικό, συνεχίζουμε να έχουμε ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο και ποντάρουμε στο καλό πρόγραμμα του β’ γύρου»


Αναφορικά με τον αγώνα του Εορδαικού, έχει σημασία να αναφέρουμε στιγμιότυπο, όπου ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαδημητρίου, στο τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε τον κ. Παυλίδη για την άριστη, διαιτησία, παρουσία του κ. Καραλιόλιου 4ου διαιτητή, γνωστού στον Φωκικό για τα σφυρίγματά του στον α’ γύρο. Μάλιστα δεν παρέλειψε πολύ χαρακτηριστικά να τονίσει ενώπιων και του κ. Καραλιόλιου ότι « Τέτοιες διαιτησίες κάνουν καλό και πάνε μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου