Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δις (2) ιζ Τζέκος!!!!


Την υπογραφή του νεοαποκτηθέντος Δημοσθένη Τζέκου είχαν οι σημερινοί 3 βαθμοί που κατάφερε να κερδίσει ο Φωκικός κόντρα στην Δόξα Κρανούλας (2-0). Ο νεαρός επιθετικός στο 44’ και στο 45’ εν συνεχεία, έστησε στον τοίχο την ομάδα του Γ. Λαδιά η οποία εμφανίστηκε… ποιοτικά, κατώτερη των περιστάσεων. Έτσι ο Φωκικός κατάφερε και με αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο να διατηρήσει το αήττητο μέσα στο γήπεδό του, αλλά και να κρατήσει την εστία του ανέπαφη για 450’ αγώνα.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Καντιμοίρης, Ζυγογιάννης, Κουρέλης (76΄ Θωμόπουλος), Δημητρίου, Σπυριδάκης, Σκαρίμπας (59΄ Δήμας), Μακρής, Τσαμπλον, Τζέκος, Φουσέκα, Σερπάνος (66΄ Ταμπάκης).

ΚΡΑΝΟΥΛΑ: Κουβεντάρης, Γκόλιας, Σιαφάκας (46΄ Βλάχος), Διαμάντης, Τασιούλας, Παπαβασιλείου, Μπονκ, Καραμπίνας (73΄ Γιάκος), Δάσκαλος, Τσιατούρας (75΄ Ριστάνης), Πιένχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρ. Μανούρας του συνδέσμου Τρικάλων. Βοηθοί οι Δ. Τσιμίκος και Θ. Χριστόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας. Τέταρτος ο Χρ. Νταγιούκλας (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Π. Παλλάσης (Θεσσαλίας).

Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος, 18η ημέρα)-Αποτελέσματα

Σε αγώνες για την 18η ημέρα του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πυρσός Γρεβενών-Βισαλτιακός 0-0
Τρίκαλα-Κοζάνη 2-0
ΠΑΟΝΕ-Θερμαϊκός Θέρμης 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βέροια 2-1
Αναγέννηση Σερρών-Αναγέννηση Επανωμής 0-2
Εορδαϊκός-Μακεδονικός 1-0
Φωκικός-Δόξα Κρανούλας 2-0
Καστοριά-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-3 (α.α.)

Ρεπό: Νίκη Βόλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου